Piaf                     

Pie-jaf!    Heb je het tegen mij? Euh, ik heet toch Streepje?

 

Nouvelle Piaf van Deerne Dartel is op 19-06-2018 geboren in een nest van 9 puppen. Ze heeft 5 broers en 3 zussen. Sinds 11-08-2018 woont ze bij ons. In het nest heette ze Streepje vanwege het dwarse streepje halverwege haar rug. Piaf is de dochter van Hopla Hebe van Deerne Dartel en Polo van 't Doezehoes. Natuurlijk heeft ze haar zeedoop al gehad, zit ze op puppycursus en wordt ze ook door Bardot en Co(osje) opgevoed.

19-05-2019 Vandaag ben ik naar de beoordelingsdag van de Schapendoesclub geweest. Mijn mama, papa, 3 zussen en 1 broer waren er ook. Ik heb een mooi rapportje gekregen.

Mei/juni 2019: lekker op vakantie! Ik heb de halve wereld gezien (helemaal naar Arnhem, Duitsland, Zwitserland, Italië, Spanje, Frankrijk, Luxemburg en België) en tóch elke ochtend maar een of twee uurtjes gereden in onze Twingo. Lekker de natuur in en 's avonds in het tentje, op een camping of in een achtertuin bij familie of bekenden, slapen bij het vrouwtje.

8-11-2019 De uitslag van mijn gen PRA is binnen gekomen en ik ben vrij (geen drager). Als ik pupjes krijg dan kunnen zij deze erfelijke vorm van PRA (oogziekte) niet krijgen.

 

17-06-2020 Vandaag ben ik naar Dordrecht geweest voor de ECVO ogentest bij Anne Marie Verbruggen. Ze vond mij een blije Dodo (-: En ik vond haar ook geweldig, want ik kreeg een koekje. O ja: mijn ogen zijn goedgekeurd!

 

06-09-2020 Vandaag ben ik naar de inventarisatie van de Vereniging de Nederlandse Schapendoes geweest. En ook hiervoor ben ik goedgekeurd.

 

 

 

29-05-2022 Vandaag heb ik de aanlegtest voor schapenhoeden gedaan in Weert. Dat was leuk! Mijn rapportje staat onder de rode button.

 

 

 

Leuk! Even gaan kijken of er nog zeehonden zijn op Neeltje Jans

19-04-2023 Mijn ECVO oogonderzoek was verlopen en daarom ben ik vandaag weer naar oogarts Anne Marie Verbruggen geweest in Dordrecht.

Mijn ogen zijn weer goedgekeurd! 

1e nestje van Piaf en Nozem (Nozem Jari de Olde Grise) op 10 mei 2021 Zie I-nest

 

 

 

Mei 2021 Er staat een stukje over mijn naam in het verenigingsblad!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je geen ongewenste reclame, scrol dan naar boven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb