Home » Piaf

                   Piaf           Pupjes           

Pie-jaf!    Heb je het tegen mij? Euh, ik heet toch Streepje?

 

Nouvelle Piaf van Deerne Dartel is op 19-06-2018 geboren in een nest van 9 puppen. Ze heeft 5 broers en 3 zussen. Sinds 11-08-2018 woont ze bij ons. In het nest heette ze Streepje vanwege het dwarse streepje halverwege haar rug. Piaf is de dochter van Hopla Hebe van Deerne Dartel en Polo van 't Doezehoes. Natuurlijk heeft ze haar zeedoop al gehad, zit ze op puppycursus en wordt ze ook door Bardot en Co(osje) opgevoed.

19-05-2019 Vandaag ben ik naar de beoordelingsdag van de Schapendoesclub geweest. Mijn mama, papa, 3 zussen en 1 broer waren er ook. Ik heb een mooi rapportje gekregen.

Mei/juni 2019: lekker op vakantie! Ik heb de halve wereld gezien (helemaal naar Arnhem, Duitsland, Zwitserland, Italië, Spanje, Frankrijk, Luxemburg en België) en tóch elke ochtend maar een of twee uurtjes gereden in onze Twingo. Lekker de natuur in en 's avonds in het tentje, op een camping of in een achtertuin bij familie of bekenden, slapen bij het vrouwtje.

8-11-2019 De uitslag van mijn gen PRA is binnen gekomen en ik ben vrij (geen drager). Als ik pupjes krijg dan kunnen zij deze erfelijke vorm van PRA (oogziekte) niet krijgen.

 

17-06-2020 Vandaag ben ik naar Dordrecht geweest voor de ECVO ogentest bij Anne Marie Verbruggen. Ze vond mij een blije Dodo (-: En ik vond haar ook geweldig, want ik kreeg een koekje. O ja: mijn ogen zijn goedgekeurd!

 

06-09-2020 Vandaag ben ik naar de inventarisatie van de Vereniging de Nederlandse Schapendoes geweest. En ook hiervoor ben ik goedgekeurd.

 

 

 

Leuk! Even gaan kijken of er nog zeehonden zijn op Neeltje Jans

 

 

Weten jullie wat?

 

Ik heb een leuke gozer uitgezocht! Maar ik verklap nog even niks want hij moet ook nog naar de oogarts.

 

Ik moet geduldig wachten op de uitslag en dan.......

 

 

 

 

               Ik zit op mijn kussen stil te dromen.....

 

 

....over Nozem!

 

Hij is vandaag (21-10-20) goedgekeurd voor zijn ECVO oogonderzoek. Samen gaan we leuke dingen doen als ik loops ben.............

Op 10 mei 2021 hebben wij 4 dochters en 4 zonen gekregen. Zie I-nest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je geen ongewenste reclame, scrol dan naar boven.